Betaalmethoden

Prixos biedt u verschillende betalingsmogelijkheden aan. In alle gevallen krijgt u een officiële factuur voor uw boekhouding.
Deze factuur wordt u als PDF per email toegestuurd, in de regel binnen 2 dagen na het verzenden van uw levering.
U krijgt de keuze uit de volgende betalingsmogelijkheden, de meeste gratis voor u, sommige zijn betalend:

Vooruitbetaling:

Bij het afsluiten van de bestelling ontvangt u een orderbevestiging  met alle gegevens voor de betaling. U kanvia uw bank veilig de betaling doen op onze bankrekening met vermelding van het ordernummer.
Rekening   ABNAMRO 51.45.33.439
                BIC     ABNANL2A
                IBAN   NL88 ABNA 0514 5334 39

iDEAL:

Kiest u voor deze betalingsmogelijkheid, dan komt u op de extra beveiligde website van Mollie, die er voor zorgt dat het exacte bedrag van uw rekening naar onze rekening wordt overgemaakt. Deze methode heeft als voordeel dat wij onmiddellijk een bevestiging ontvangen dat uw betaling is uitgevoerd en we zonder wachttijd de bestelling kunnen vrijgeven voor levering.

Creditcard

Betaling met creditcard verloopt via de extra beveiligde site van Mollie. Zodra zij de transactie goedgekeurd hebben, krijgen wij een bevestiging van betaling. Wij ontvangen geen gegevens over uw kaart zelf. Op deze manier wordt uw veiligheid gegarandeerd.

Op factuur

Bedrijven, ZZP'ers, scholen en andere organisaties, zoals gemeentes, bieden we de mogelijkheid om op factuur te kopen.

U krijgt deze betaalmogelijkheid direct aangeboden in de kassamodule. Uw kredietstatus wordt gecontroleerd en bij groen licht van de kredietmaatschappij wordt uw bestelling onmiddellijk uitgevoerd.
Onze kredietmaatschappij heeft strikte regels over nieuwe klanten en over de hoogte van de toegekende kredietlijn. De kredietlijn wordt hoger naarmate een klant vaker gekocht heeft bij Prixos en op tijd betaald.
Regelmatig moeten we echter klanten toch vragen om vooruit te betalen of de bestelling opnieuw te plaatsen en met bancontact of creditcard af te rekenen.

De factuur wordt u na levering dadelijk als PDF per e-mail toegestuurd en is betaalbaar binnen een termijn van 14 dagen. Er worden in de regel geen papieren facturen verstuurd.
Voor deze extra service om op factuur te kunnn kopen, vragen we een kostenbijdrage van €1.99

Denk eraan de factuur tijdig te betalen, het sturen van herinneringen en aanmaningen betekent immers extra kosten, die we u zullen moeten aanrekenen.
Voor aanmaningen worden kosten aangerekend van €40.00. Nalatigheidsinteresten zijn 1.5% per maand. Incassokosten bedragen 15% van de vordering, met een minimum van €75.-. Bij gerechtelijke invordering wordt dit verhoogd tot een minimum van €150.-

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »